Opvallen met je stand is goed. Mensen aanspreken en overtuigen is interessanter.

Waar eerst naar te kijken wanneer je een beurshal binnenstapt?

Met een beursstand erbovenuit steken, is niet makkelijk. En opvallen alleen is geen garantie op succes. Wij geloven in beursstanden die perfect passen bij je imago, die je boodschap juist uitdragen en je potentiële klanten persoonlijk aanspreken.

We maken dat waar door een persoonlijk contact met u als klant.

Jij vertelt ons wat je van een beursstand verwacht. Wij vertalen die verwachtingen naar een concept dat bij je bedrijf past. Bij de presentatie van het 3D-voorontwerp zie je meteen dat we je begrijpen.

Dankzij maatwerk en een sterke focus op ambacht, slagen we erin om de sterke punten van je bedrijf, producten of diensten te accentueren.

We zorgen ervoor dat je in de beste omstandigheden kan werken.

Beurzen zijn heel intensieve dagen voor bedrijven en hun medewerkers. Elke seconde telt, dus een goede voorbereiding is belangrijk.

Je wil niet op de stand ontdekken dat iets niet in orde is.

Als standenbouwer met meer dan 15 jaar ervaring, beseffen we dat heel goed. We bouwen niet zomaar standen. Wij nemen de tijd om het concept uit te werken naar een diepere betekenis.  

De stand bevat de nodige nutsvoorzieningen, de juiste materialiteit en uistraling,…  Kortom alles  wat je nodig hebt om de juiste indruk op je bezoekers te maken. 
Om dit te realiseren werken we met professionele en erkende onderaannemers die wij vertrouwen op afspraken en geleverd werk.

Bespreken wat we voor jou kunnen betekenen?

Leg je vertrouwen in onze handen. Wij bieden een antwoord op de vele vragen.
Niets is onrealiseerbaar voor Rebota.

Maak een afspraak